Hekin ottelujuniorit E07

Kauhavan Hela-kiekon edustusjoukkue tarjoaa junioreille mahdollisuuden osallistua peleihin hieman normaalia lähempää. Juniorit pääsevät osallistumaan joukkueen valmistautumiseen aina siihen asti kunnes kiekko tiputetaan jäähän. Hekin E07 joukkueesta oli perjantaina 3.11.2017 kolme pelaajaa mukana edustuksen kohdatessa Rautaliigan kärkijoukkueen MIF:n Maalahdesta.

Ilta lähti käyntiin kokoontumisella pukukoppiin, jossa poikien kanssa käytiin illan kuvioita läpi ennen lämmittelyitä tekonurmella.

Vauhdikkaan, lumen peittämällä tekonurmella tehdyn alkulämmittelyn jälkeen pojat vetäisivät pelivehkeet päälle ja siirtyivät hiomaan kuvioita jäälle. Lopuksi pojat vielä pääsivät hassuttelemaan edustuksen maalivahtia rangaistuslaukauksilla. Tulevaisuuden lupaus Luoma nappasi parit maukkaat kopit maalilla, miesten hakatessa päitään ohittamattomaan muuriin.

Ennen peliä käytiin pukukopissa vielä viime hetken kuviot läpi ja luotiin joukkuehenkeä. Tämän jälkeen pojat pyörähtivät jäällä hetkeä ennen aloitusta, josta sitten siirryttiin pukukopin kautta VIP-aitioon tarkkailemaan peliä. Aitiossa seurattiin silmä kovana pelaajien suorituksia ja arvioitiin kenelle ottelun parhaan pelaajan titteli menisi.

Ottelun päätyttyä oli vuorossa parhaiden pelaajien palkitsiminen. Tästä sitten vetäydyttiin takaisin koppiin vakavin mielin tekemään tiukkaa analyysia illan pelistä, joka päättyi vierailijalle 2-8. Hymy oli kuitenkin jo herkässä, kun pojat saivat omat mailat pelaajien nimmareilla.

Hienoa, että tällaista toimintaa järjestetään junioreille. Tästä jää pojille muisteltavaa pitkäksi aikaa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s